Personvern

Personvernerklæring om hvordan Midt IT AS (orgnr.986221964) samler inn og bruker informasjonen om sine besøkende på denne nettsiden.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Kontaktinformasjon i Midt IT AS
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du ringe 72438040, sende epost til post@midtit.no, eller sende brev til Midt IT AS, Postboks 57, 7291 Støren.

Ansvar
Midt IT er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av www.midtit.no. Midt Energi konsernet er også databehandler og totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Midt Energi konsernet (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen avtale mellom Midt Energi konsernet og underleverandørene regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Formål med behandlingen
Når du blir kunde av Midt IT trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne gjennomføre din bestilling, administrere ditt kundeforhold, tilby kundefordeler, kontakte deg hvis det skulle være behov og yte den servicen du som kunde forventer. De samme opplysningene er nødvendige når du som arbeidssøker registrer CV og søknad hos oss.

For å få tilsendt informasjon og gode tilbud via elektronisk kommunikasjon (som for eksempel e-post eller sms) må du gi oss ditt samtykke til dette. Det kan du gjøre i forbindelse med bestilling eller ved å henvende deg til oss.

Du kan selvsagt når som helst trekke samtykket tilbake.

Vi vil bruke opplysningene om deg til de følgende formålene:
• Den innhentende informasjonen vil bli brukt til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.
• Gjennom fordelsprogrammet vil du også motta tilbud og nyhetsbrev hvis du har gitt samtykke til dette.
• Vurdere deg som aktuell kandidat for ledige stillinger hvis du har registrert opplysninger i vår CV database.
• For statistikkinnhenting, -aggregering og administrasjon av nettsidene og tjenestene. Informasjon innhentes for at Midt IT skal få ytterligere informasjon om brukerne, blant annet for å finne ut hvordan brukerne kommer til Midt ITs hjemmesider, og for å spore generelle bruksmønstre til brukerne på våre websider. Denne informasjonen bruker vi til å administrere og forbedre nettsidene.

Webanalyse
Midt IT samler vanlig besøksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av analyseverktøyer som f.eks. Google Analytics, Google Tag Manager og Facebook pixel. Opplysningene blir benyttet i sammenheng med drift og videreutvikling av nettsidene og for å forbedre kundeopplevelsen på nettstedet vårt ved å kunne vise besøkende mer målrettede annonser.
I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukernes IP-adresse på nettsidene. Midt IT har valgt å benytte et script som tar vekk de siste sifrene fra din IP-adresse før informasjonen blir lagret av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukernes geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte bruker. Opplysninger som Google mottar er underlagt deres retningslinjer for personvern.
Midt IT har aktivert Demographics-delen av Google Analytics, som gjør at vi mottar anonym og aggregert demografidata fra Google. Denne innsikten brukes til videreutvikling av nettsidene.
Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Cookies
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside, slik som www.midtelektro.no. Midt IT bruker cookies til å generere besøksstatistikk, analysere brukermønstre og avdekker behovsanalyser. Denne informasjonen blir anonymisert.

Søk
Midt IT lagrer informasjon om hvilke søkeord som brukerne benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre ved at vi kan finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater som blir klikket på. Det lagres ikke IP eller annen informasjon knyttet til søkeordene.

E-post, chat og telefon
Vi lagrer opplysninger om deg når du ringer oss, sender oss e-post direkte eller skriver til oss på chat. Telefonhenvendelser, e-posthenvendelser og chat mottas av våre kundekonsulenter og loggføres i vårt henvendelsessystem. Dette for å gi oss litt kontekst, slik at vi kan gi deg bedre hjelp.

Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post og chat ikke sendes kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Brukerdata
Det samles inn kundeinformasjon i forbindelse med skjemaer på Midt IT. Alle opplysninger som er innhentet fra brukeren lagres i vår database og vil være tilgjengelige for brukeren ved forespørsel.

Markedsføring
Midt IT bruker marketingverktøy som legger igjen en cookie på din maskin og sporer dine bevegelser på våre nettsider dersom du kommer fra noen av deres utsendelser.

Innsyn og retting
I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Midt IT kundeservice. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

Oppbevaring og sletting
I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Midt IT lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.